Pages Menu
Categories Menu

Canyoning | Caving | Trekking

Posted in Acitvități în Bihor |

Canyoning | Caving | Trekking

Dacă dorești să-ți petreci weekendul într-un mod inedit, să ai parte de experiența unei aventuri prin Bihor, atunci Carpatic Fun te pune față-n față cu aventura în drumețiile montane.
bihor

  • Canyoning în Bihor

Canyoningul presupune deplasarea prin albiile râurilor de munte, prin canioane, prin coborarea cascadelor cu coarda sau în rapel. Te vei bucura de peisaje deosebite, desprinse din povești, sunetul cascadelor și stropii de apa te vor înviora. O să ai parte de experiente unice prin zone puțin umblate.
Locații: Canionul Valea Seacă, Cheile Galbenei, Cheile Jgheabului, Canionul Oșelu, Cheile Someșului Cald


  • Caving în Bihor

Caving  presupune explorarea/vizitarea peșterilor neamenajate, cu ghizi specializați cu tehnică și echipament specific. Îți propunem să descoperi alături de noi frumusețea lumii subterane, în pesteri neamenajate si nealterate de civilizatie.
Locații: Peștera Osoi, Peștera Bătrânului, Peștera Craiului, Avenul Câmpeneasca, Peștera Ferice, Peştera Gălăşeni, Peștera Cetăţile Rădesei


  • Trekking în Bihor

Trekking  presupune explorarea munțiilor, aventuri montane, drumeții montane. Invităm iubitorii muntelui în drumeții montane în Munții Bihor, în Munții Padurea Craiului, în Munții Codru Moma, să admirăm frumusețile naturii!
Locații: Vârciorog, Valea Videi, Padiș, Circuitul Bohodei, Valea Galbenei, Stâna de Vale, Șuncuiuș

Ce fac si cine sunt Carpatic Fun?
„Carpatic Fun propune o serie de activitati si sporturi extreme in aer liber: de la trekking, caving si canyoning pana la speologie sau chiar escalada. Exploreaza in siguranta salbaticia naturii! Carpatic Fun te cheama la aventura, alaturi de ghizi profesionisti si tot arsenalul de echipamente! Fie ca alegi sa explorezi adancurile misterioase ale pesterilor, fie ca vrei sa escaladezi munti impunatori sau sa strabati cele mai salbatice canioane, Carpatic Fun este alegerea perfecta!”
Dacă nu v-ati convins încă ce inseamna Carpatic Fun, poate acest filmulet va va convinge. 

Contact

office@carpaticfun.com
0742-482.121
www.carpaticfun.com

www.facebook.com/CarpaticFun