Pages Menu
Categories Menu

PadisFest 21-23 august 2015. Sustinem promovarea turismului responsabil

Posted in Evenimente |

PadisFest 21-23 august 2015. Sustinem promovarea turismului responsabil

Echipa Bihor in imagini susține cu mare bucurie evenimentul PadisFest care va avea loc in data de 21-23 august 2015 si pe aceasta cale felicitam initiatorul evenimentului, ONG-ul Compas.
PadisFest este un festival – o campanie pentru sustinerea și promovarea turismului responsabil la Padis. 
Vom avea concerte intre brazi, instrumente muzicale la Cetatile Ponorului, teatru pe stanci, arta culinara, tiroliana, escalada, concurs de biciclete, ture ghidate in subteran, dezbateri in care ne spunem cuvantul – si cate si mai cate, din tolba cu basme verzi!

Se anunta un weekend plin, cu numeroase activitati creative si educative, de asemenea tot in Padis in perioada  26-28 iunie va avea loc „Workshop fotografie Padis – natura pentru urs, natura pentru om”. Workshopul este gratuit va fi tinut de fotografii Claudiu Szabo si Sergiu Dobos. Numarul de locuri este limitat: 25 participanti. Inscrierile se fac pe email la contact@compas-romania.org pe principiul primul venit, primul servit. Workshopul va include: o scurta introducere teoretica in fotografie, in incinta Centrului de vizitare al Parcului Natural Apuseni din Sesul Padis, pe timpul serii. Ziua se va umbla cu aparatul foto prin Padis – Amfiteatrul Boghii, Glavoi, Cetatile Ponorului. Se va face fotografie de peisaj, macro si de noapte. 

Ne vedem pe 21 august! Cu mic, cu mare si cu voie buna! Pentru un turism responsabil. Acuma va lasam sa admirati fotografiile realizate in Padis, poate aceste fotografii va vor convinge sa mergeti la PadisFest si sa protejati natura.

Acces Pentru a ajunge la Padis.

– Drumul European E60: Oradea – Huedin – Cluj-Napoca. Din Huedin, acces auto pe DJ761B la km 10, bifurcaţie spre Beliş-Fântânele (drum asfaltat) sau Răchiţele-Ic Ponor-Padiş (drum pietruit şi de pământ);
– Drumul European E79: Oradea – Beiuş – Deva. Din Sudrigiu, pe drum judeţean, bifurcaţie spre Pietroasa – Boga – Platoul Padiş (drum asfaltat)
– Drumul European DN75: Ştei – Câmpeni – Turda. Din satul de vacanţă Vârtop, spre Groapa Ruginoasă, Camping Glăvoi, Cheile Galbenei (pe trasee turistice)

Obțineți indicații de orientareExportare ca şi KML pentru Google Earth/Google MapsDeschiderea hărţii independente/standalone pe ecran completCreare imagine cod QR pentru harta independentă/standalone pentru ecran complet
Padis

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

Padis 46.594495, 22.719727 PadișGPS: 46.596100, 22.732495Padiş, Bihor County, Romania (Direcţii)

 

PROGRAM

program padisfest

Mai multe informatii:
www.facebook.com/events/PadisFest
http://compas-romania.org