Pages Menu
Categories Menu

Raftingul

Extreme Suncuius
Extreme Suncuius

Raftingul constă în coborârea pe râuri de munte, cu grade de dificultate variate, folosind ambarcațiuni gonflabile, cu capacitate de  max 7 persoane.  In cursul unei ture de rafting echipajul trebuie sa-si coordoneze miscarile, datorita acestui fapt este folosit de multe ori in programe de team building

Echipamentul de protecție folosit constă în: costume și șosete de neopren pentru protecție termică, cască și vestă de salvare, pentru protecție mecanică.

Flota companiei noastre este compusă din  4 barci care pot deservi un maxim de 24 persoane, fiecare barca fiind insotita de un ghid.

Râuri:

Clasificarea Federației Internaționale distinge șase grade de dificultate pen tru râuri (White Water), de la W W I la W W VI. Pentru raftingul comercial, se pretează în general gradele de la I (considerat a fi mai mult River Safari), până la III, chiar IV pe anumite tronsoane și la anumite debite, considerate sigure.

Cerna: funcție de debitul apei, poate prezenta tronsoane de la WW II la WW IV, având ca specific apa foarte curată, pasaje lejere succedând celor tehnice, acțiune intensă.

Nera: cele mai lungi chei din România, gradul de dificultate WW II, peisaje spectaculare, floră și faună deosebite;

Jiu: râul cu cel mai lung sezon anual cu debit practicabil; funcție de debit, gradul de dificultate WW II -WW IV; pasaje tehnice, adrenalină, luptă cu valurile, distracție garantate.

Lăpuș: chei sălbatice, comparabile ca piesaj cu Cheile Nerei, funcție de debit, grad WW II – WW II/III.

Crișul Repede: o tură liniștită, gradul WW II si gradul WW I in weekurile secetoase, peisaje sălbatice, deosebite, în Cheile Vadul Crișului, pereți verticali calcaroși, mai puțină adrenalină, mai multă hrană pentru suflet.

Extreme Suncuius

Extreme Suncuius

Coordonate

47.075763, 22.102825

Contact

0724 347 678

Mail

sinzidem@yahoo.com

Oferta

Traseu Bulz – Vadu Crisului aprox 4h 150,00 lei/pers
Traseu Pestera Unguru Mare – Vadu Crisului aprox 2h 80,00 lei/pers