Pages Menu
Categories Menu

Golf

Kings Land, Ineu-Bihor

logo

Ideea jocului este simplă, adică aceea de a termina un parcurs de 18 găuri de golf din cât mai puține lovituri decât par-ul terenului. Par-ul reprezintă numărul total de lovituri alocate fiecărei găuri în parte de arhitectul terenului pentru un jucător bun. Terenul de golf este format din 6 găuri cu par 22. Arhitectura terenului și partea de design a fost făcută de profesorul de golf Gabriel Toader în anul 2009 – 2010.

Academia de Golf
Vă oferă programe de învățare pentru toate grupele de vârstă și toate nivelurile pentru a învăța elementele de bază , conform filosofiei de joc a profesorului de golf Gabriel Toader. Scopul profesorului de golf, este acela de a vă ajuta să atingeți potențialul dumneavoastră de golf complet, prin învățarea etichetei și a regulilor în golf, plus practicarea jocului cu adevărat pe teren, în cel mai plăcut mod.

Foot Golf
Jocul se joacă fără arbitru sau conducător de joc și se bazează pe onoarea jucătorilor (jucătorul foot golf ia în considerare ceilalți jucători respectându-i pe aceștia).

Pentru mai multe informații, Gabriel Toader vă stă la dispoziție la numărul de telefon:
0040 751 941 941

Kings Land

Coordonate

47.075763, 22.102825

Contact

0751-941.941

Mail

info@kingslandineu.com