Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Caiacul, sursa ta de relaxare în căldura verii

Extreme Suncuius
Extreme Suncuius

Vrei să simți apa mai aproape ca niciodată? Ia un caiac și avântă-te pe luciul ei. Vei fi atât de aproape de apă, încât te vei simți parte a unei experiențe unice.

Pentru mulți dintre cei care vor să simtă bucuria mișcării pe apă, dar nu au timp sau resurse să ajungă pe malul mării, caiacul e un prieten bun. În parcuri, pe lacuri, pe râuri repezi de munte, caiacul și cei pasionați de padelele lui au devenit o apariție obișnuită. Iar explicația este simplă. Nu numai că te va face să te simți mai bine și mai în formă, ci îți va da și o infinită senzație de libertate și relaxare.

O ambarcațiune ușor de manevrat

Cu un caiac te vei simți în perfectă armonie cu apa, fie că alegi un caiac simplu, pe care să îl conduci singur, fie că alegi unul la care să vâslești în tandem.Este o ambarcațiune ușoară, potrivită și pentru apele liniștite ale lacurilor, dar și pentru experiențe pline de adrenalină, în viteză, pe un râu de munte. Fiecare mișcare prin care rotești padela de-o parte și de alta a ambarcațiunii tale și îi coordonezi mișcarea pe apă te va ajuta să te bucuri de o experiență unică în mijlocul naturii. Iar partea cea mai frumoasă este că te vei îndrăgosti de un caiac de la prima experiență cu el, pentru că este ușor de manevrat, indiferent de vârstă și aptitudinile fizice pe care le ai.

Mișcări line pentru sănătate maximă

Dincolo de efortul pe care îl presupune orice sport sau activitate fizică, caiacul aduce și alte beneficii organismului. Pentru că mișcarea padelelor se face într-un ritm susținut, vei simți cum toată musculatura superioară e în acțiune și fiecare fibră trudește din greu pentru a pune în mișcare ambarcațiunea. Spatele, brațele, abdomenul, toate vor lucra în același timp și nici picioarele nu vor resimți mai puțin efort. Pentru a putea echilibra caiacul vei avea nevoie și de ele, așa că mușchii întregului corp vor lucra intens, iar într-o singură oră de efort pe apă vei arde 340 de calorii. La toate acestea se adaugă un plus de sănătate pentru inimă pentru că ritmul susținut necesar pentru vâsșire va îmbunătăți activitatea cardiacă și tensiunea arterială.

Stare de liniște pe apă

Nu toți cei care aleg caiacul ca sursă de mișcare caută în el alternativa pentru sala de fitness. Mulți dintre cei care se suie în caiac și pornesc pe apă caută liniștea și relaxarea. Iar șansele să obțină o stare de bine sunt uriașe. Efortul fizic are acest efect de binefacere, iar plimbarea pe apă, sub lumina și căldura soarelui, admirând peisajele din jur, va dubla acest efect.

Mai mult decât atât, este un sport care se potrivește oricui: și celor singuratici, dar și celor care vor să facă parte dintr-o comunitate, să fie alături de prieteni și să trăiască aventura. Depășirea unor momente dificil, provocarea unor noi limite și experiența nouă pe apă îți pot aduce în plus încredere în sine și satisfacție, care vor contribui la starea de bine.


Extreme Suncuius

Extreme Suncuius

Coordonate

47.075763, 22.102825

Contact

0724 347 678

Mail

sinzidem@yahoo.com

Oferta

Traseu Bulz – Vadu Crisului aprox 4h 150,00 lei/pers
Traseu Pestera Unguru Mare – Vadu Crisului aprox 2h 80,00 lei/pers
Inchiriere caiac Baraj Dragan: 50 lei/ 1 ora; este necesar un grup minim de 5 persoane.