Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Stațiunea Stâna de Vale

Posted in Statiuni |

Stațiunea Stâna de Vale

0 Flares 0 Flares ×
Obțineți indicații de orientareCreare imagine cod QR pentru harta independentă/standalone pentru ecran complet
Stațiunea Stâna de Vale

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

Stațiunea Stâna de Vale 46.689722, 22.623596 Stațiunea Stâna de ValeGPS: 46.689957, 22.622395Bihor County, Romania (Direcţii)

Stațiunea Stâna de Vale este o importantă bază turistică, poziționată în inima munților Apuseni, la altitudinea de 1100 m în apropierea Parcului Natural Apuseni. Stațiunea este un important punct de plecare spre numeroase trasee turistice având posibilitatea de a vedea diverse obiective turistice, cum ar fi: Cascada Moara Dracului, cascada Săritoara Ieduțului, cascada Vălul Miresei, Cascada Laia Mare, Vârful Poieni, Vârful Buteasa sau Peșterea Meziad.
Parcurgând traseele turistice se poate ajunge pe Valea Iadului, la lacul de acumulare Leș sau până în Padiș. Stâna de Vale oferă turiștilor liniște, drumeții montane, ture cu bicicleta, iar în anotimpul de iarna turiști pot schia pe singura pârtie din stațiune care are lungimea de 550 m. Stațiunea Stâna de Vale este un loc liniștit, cu numeroase trasee turistice accesibile pentru toți turiști.

Stațiunea Stâna de Vale este accesibilă din drumul național (DN 76) Oradea–Deva până la Beiuș. Părăsind drumul național DN 76 și trecând prin localitatea Budureasa DJ 764A se ajunge la Stâna de Vale, parcurgând un drum cu serpentine de aproximativ 27 km.


Trasee Turistice în Stâna de Vale Activități Stâna de Vale

0 Flares Twitter 0 Pin It Share 0 Google+ 0 Facebook 0 0 Flares ×